12 karajinan kertas gampang jeung senang

És krim anu pikaresepeun anu didamel tina kertas sareng kardus

Kertas mangrupikeun salah sahiji bahan anu paling serbaguna pikeun nyiptakeun karajinan. Kalayan éta anjeun tiasa ngadamel tina kembang pikeun ngahias kamar anu béda-béda bumi sareng asesoris rambut dugi ka cocooan, wayang atanapi ponsel pikeun ranjang orok.

Upami anjeun hoyong nyéépkeun sisi paling kreatif anjeun nganggo kertas salaku bahan dasar, tong kantun ieu 12 gagasan karajinan kertas senang jeung gampang. Anjeun bakal hoyong ngalakukeun éta sadayana!

Kembang teratai

kembang lotus dina kertas

Salah sahiji karajinan kertas anu paling indah sareng paling serbaguna anu anjeun tiasa damel sareng sababaraha kertas crepe nyaéta warna-warni ieu kembang teratai. Anjeun tiasa make eta pikeun nyieun centerpieces, pikeun ngahias témbok atawa hiasan pikeun kado, diantara kagunaan séjén.

Pikeun ngadamel kembang lotus ieu, bahan anu anjeun peryogikeun nyaéta: kertas krep pink sareng konéng, gunting, lem gancang sareng sapotong kardus.

Pikeun ningali kumaha éta dilakukeun dina tulisan Gampang kertas krep teratai Anjeun gaduh tutorial leutik sareng gambar pikeun ngagampangkeun anjeun nyiptakeun kelopak sareng tengah kembang.

cerry mekar

Cherry blossoms jeung kertas

Upami anjeun resep kembang, karajinan kertas sanés anu anjeun tiasa laksanakeun nalika anjeun gaduh waktos luang nyaéta kembang céri ieu anu katingali saé pisan di sudut bumi dimana anjeun nempatkeunana, contona di aula atanapi kamar mandi. Éta ogé idéal pikeun nyieun Bouquet kembang jeung masihan ka batur husus salaku jéntré.

Anjeun moal peryogi bahan anu pajeulit pikeun ngadamel kembang céri anu geulis ieu, ngan sababaraha kertas crepe dina nuansa pink, dahan (boh alami atanapi jieunan), lem panas, pensil, gunting, atanapi gunting pruning.

Naha anjeun hoyong ningali kumaha éta dilakukeun? dina pos Cherry blossoms, sampurna pikeun ngahias imah Dina cuaca anu saé anjeun tiasa mendakan tutorial sareng sadaya petunjuk pikeun nyiptakeun kembang céri anu luar biasa ieu.

tukang balet jeung kertas

tukang balet kertas

Upami anjeun gaduh sababaraha batang popsicle anu tinggaleun, tong buang aranjeunna sabab ku kertas sakedik anjeun tiasa ngadamel salah sahiji karajinan kertas anu paling sederhana sareng paling pikaresepeun: balerina lucu ieu dina tutu.

Léngkah munggaran anu anjeun kedah laksanakeun pikeun nyiptakeun karajinan ieu nyaéta ngagambar suku sareng baju ballerina nganggo spidol warna. Lajeng anjeun kudu nyieun tutu kalayan kertas crepe. Bahan séjén anu anjeun peryogikeun nyaéta wol, lem sareng gunting.

Dina tulisan Balerina nganggo iteuk karajinan Anjeun tiasa ningali kumaha nyieun karajinan ieu step by step.

tangkal pinuh ku kembang

tangkal cinyusu

Salah sahiji karajinan kertas anu paling ngahibur anu anjeun tiasa nyiapkeun upami anjeun gaduh soré gratis sareng murangkalih anjeun nyaéta lucu ieu tangkal pinuh ku kembang. Éta karajinan anu gampang pisan sareng pikaresepeun, idéal pikeun dilakukeun dina awal musim semi pikeun ngabagéakeun usum anyar.

Hal kahiji anu anjeun peryogikeun nyaéta kardus tina gulungan kertas toilet pikeun simulasi kalapa. Pikeun luhureun tangkal jeung kembang anjeun bakal kudu meunang kertas crepe berwarna. Anjeun oge bakal butuh gunting jeung lem.

Prosedur pikeun nyieun karajinan ieu saderhana sareng anjeun tiasa ningali éta dina tulisan Tangkal cinyusu, gampang sareng saderhana dilakukeun sareng murangkalih. Aya anjeun bakal manggihan tutorial leutik kalawan gambar.

makuta kembang pikeun rambut

Mahkota kembang mangrupikeun hiasan rambut bintang, khususna pikeun festival musik usum panas. Lamun hayang nyieun sorangan makuta kembang pikeun rambut, anjeun moal tiasa sono desain ieu nganggo kertas crepe sareng kabel. Éta mangrupikeun karajinan anu ekonomis, éndah sareng gampang anu anjeun tiasa ngadamel dina sababaraha warna sareng bentuk.

Bahanna gampang pisan pikeun kéngingkeun: kertas krep, lem, gunting sareng tali. Sakali anjeun geus rengse kembang, Anjeun ngan kudu untun aranjeunna dina ari lajeng dasi cangreud dina tungtung jeung dasi dina sirah.

Anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun sacara rinci dina tulisan éta Makalah krep sareng makuta kembang ari. Di jerona aya pidéo pidéo pikeun nyieun kembang sareng ogé léngkah-léngkah pikeun nyiptakeun ikat kepala.

Kukupu jeung kardus jeung kertas crepe

Kardus Kukupu

Di antara karajinan kertas anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun nyéépkeun soré anu ngahibur sareng murangkalih anjeun nyaéta éndah ieu kukupu jeung kertas crepe jeung kardus. Catet bahan anu diperlukeun pikeun nyieun karajinan ieu: karton berwarna, kertas crepe tina nuansa béda, lem kertas, panon karajinan, spidol hideung jeung gunting.

Dina tulisan Kardus sareng kukupu kertas crepe Anjeun gaduh sagala léngkah pikeun nyieun karajinan ieu. Nalika anjeun parantos réngsé, anjeun tiasa nempatkeun éta dina témbok imah, dina langsir kamar atanapi dimana waé anu anjeun pikahoyong. Kukupu ieu bakal katingali paling éndah.

Kembang lilo atanapi kembang klaster

kembang lilac

Upami anjeun milarian langkung seueur ideu karajinan kertas, waktos ieu anjeun bakal mendakan modél kembang anu sanés pikeun ngahias vas anu saé pikeun ngahias kamar mana waé di bumi. Éta a kembang lilac atawa kembang klaster sarta aranjeunna super gampang nyieun.

Bahan naon anu anjeun peryogikeun? Nu penting nyaéta kertas crepe warna, dahan atawa iteuk, gunting jeung lem iteuk. Tingali dina pos Kembang lilo atanapi kembang klaster pikeun ningali kumaha éta dilakukeun. Jenis ornamén ieu saé pikeun ngahias vas anu saé kalayan pepelakan garing atanapi kembang sapertos lavender atanapi eucalyptus. Aranjeunna bakal masihan sentuhan anu unik sareng warni.

Lauk jeung kertas crepe jeung CD

Karajinan pikeun ngahias CD musik

Dupi anjeun gaduh sababaraha CD musik heubeul nu geus lila teu ngadangukeun? Entong buang aranjeunna sabab anjeun tiasa ngadaur ulang aranjeunna pikeun ngadamel karajinan kertas di handap ieu: sababaraha Lauk jeung kertas crepe jeung CD. Éta hébat pikeun ngahias kamar mana waé di bumi, khususna anu alit! Aranjeunna bakal resep lauk warna anu pikaresepeun ieu ngagantung tina témbok sareng siling kamarna.

Saperti dina karajinan kertas sesa, dina hiji ieu urang ogé bakal butuh kertas crepe salaku bahan dasar anu bakal dipaké pikeun nyieun sirip, buntut jeung sungut lauk. Bahan séjén anu anjeun peryogikeun nyaéta sababaraha CD, spidol permanén (resep hideung), sikat, cet bodas, pita sareng gunting.

Upami anjeun heran kumaha carana ngadamel lauk ieu, kuring mamatahan anjeun maca tulisan Lauk jeung kertas crepe jeung CD dimana anjeun tiasa mendakan sadaya detil.

seuneu engapan naga

naga kertas

Salah sahiji karajinan kertas anu paling lucu anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta ieu seuneu engapan naga. Éta gampang pisan sareng anjeun moal lami teuing pikeun kéngingkeun hasil anu saé ieu! karajinan Ieu idéal pikeun maranéhanana soré bébas dimana barudak bosen di imah tanpa nyaho naon nu kudu. Kalawan naga ieu maranéhna bakal boga blast a!

Bahan naon anu anjeun kedah kéngingkeun pikeun ngadamelna? Pasti loba di antarana anjeun geus boga di imah ti kasempetan saméméhna. Anu utama nyaéta kertas, jinis crepe dina warna anu anjeun pikahoyong. Lajeng karton tina roll kertas toilet, sababaraha benang, lem, panon karajinan jeung gunting.

Sareng damel! Upami anjeun hoyong diajar prosedur nyieun sato mitologis ieu, ulah sono pos seuneu engapan naga dimana anjeun bakal nempo tutorial kalawan gambar kacida alusna dipedar. Anjeun bakal boga wayang pisan cool.

Mobil kertas barudak

Mobil kertas barudak

Upami anjeun terang batur anu nembe gaduh orok sareng anjeun hoyong masihan kado buatan tangan anu saé, ide anu saé nyaéta ngadamel warni. mobil ranjang orok kertas. Barudak bungah ningali kumaha rupa-rupa elemen anu nyusun aranjeunna gerak sareng ngambang. Salaku tambahan, éta mangrupikeun detail anu éndah sareng asli anu pasti bakal dipikacinta ku kolot.

Ayeuna, naon bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel sélulér kertas? Catet! Karton berwarna, gunting, benang pikeun ngagantungkeun hiasan sélulér sareng logam, palastik atanapi batang karton anu digulung. Sakumaha anjeun tiasa tingali, hal pisan umum anu biasana di sabudeureun imah.

Pikeun ningali kumaha kertas mobile ieu didamel, tingali postingan éta Mobil kertas barudak dimana sakabeh proses ieu dikumpulkeun kacida alusna.

Kumaha cara ngadamel kembang kertas sareng bunderan

Kembang kertas jeung bunderan

Karajinan kertas sanésna anu anjeun tiasa nyiptakeun pikeun ngahias buku, notebook, kotak atanapi kartu nyaéta kembang kertas jeung bunderan. Éta pisan gampang nyieun jeung anjeun bakal geuwat boga aranjeunna siap pikeun ngahias objék séjén nu boga di imah atawa ngan masihan ka batur.

Bahan pikeun nyieun kembang ieu gampang dimeunangkeun: kertas dihias ku motif béda, punch bunderan, pom-poms atawa kancing, jeung lem.

Dina tulisan Kumaha cara ngadamel kembang kertas sareng bunderan Anjeun tiasa maca sagala parentah pikeun nyieun deui aranjeunna. Éta dipirig ku poto supados anjeun henteu leungit detil prosésna.

És krim anu pikaresepeun anu didamel tina kertas sareng kardus

És krim anu pikaresepeun anu didamel tina kertas sareng kardus

Dina usum panas aya nanaon deui refreshing ti és krim nikmat. Anu kuring nunjukkeun ka anjeun di handap ieu sanés pikeun didahar tapi éta bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahibur sababaraha waktos upami anjeun resep nyandak sisi anu paling kreatif nalika ngadamel karajinan. Éta ngeunaan és krim lucu dijieunna tina kertas jeung kardus. Naha anjeun hoyong diajar kumaha aranjeunna dilakukeun?

Pikeun bahan anu anjeun peryogikeun, tuliskeun di handap ieu sabab aya sababaraha: kardus ukuran A4 beige, kardus gambar vintage, dua lembar kertas bodas, spidol warna, jarami kardus, 4 ageung. pom-poms tina rupa-rupa kelir , silikon panas sarta gun-Na, pangawasa, gunting, kompas jeung pulpen. jeung dina pos És krim anu pikaresepeun anu didamel tina kertas sareng kardus Anjeun gaduh tutorial video anu saé kalayan sagala léngkah anu dijelaskeun sacara rinci. Anjeun bakal cinta aranjeunna!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.