Karajinan pikeun pihak kebon

Halo sadayana! Ayeuna usum panas di dieu, urang resep ngumpul sareng réréncangan sareng ngajak aranjeunna ngarasakeun taman urang jeung ker.. supados rapat ieu suksés, kami badé nunjukkeun ka anjeun sababaraha karajinan anu pasti bakal aya gunana.

Naha anjeun hoyong terang naon karajinan ieu?

Karajinan nomer 1: tempat istirahat atanapi bersantai

Wewengkon kalayan unsur alam sareng sofa sareng bantal mangrupikeun hal anu tiasa dianggo.

Pilihan séjén nyaéta ngadamelna di teras bumi urang.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalakukeun karajinan ieu léngkah-léngkah nuturkeun tautan anu kami tinggalkeun di handap ieu:

1- Ngadamel jati kanggo daérah anu tiiseun ku cara saderhana

2- Sofa sareng palét pikeun teras

Karajinan nomer 2: Garland buah

Garlands mangrupakeun unsur nu pernah gagal pikeun ngahias pihak, sarta naon hadé ti hiji jeung buah pikeun ngahias usum panas.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalakukeun karajinan ieu léngkah-léngkah nuturkeun tautan anu kami tinggalkeun di handap ieu: Kumaha cara ngadamel karangan bunga

Karajinan nomer 3: sudut dihias pikeun kebon

Ngahias sudut kebon ngabantosan nyiptakeun lingkungan anu dihias anu saé.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalakukeun karajinan ieu léngkah-léngkah nuturkeun tautan anu kami tinggalkeun di handap ieu: Gagasan pikeun ngahias juru kebon

Karajinan nomer 4: lilin anti reungit

Leuwih ti hiasan, karajinan ieu sangkan urang leuwih nyaman tanpa gangguan reungit.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalakukeun karajinan ieu léngkah-léngkah nuturkeun tautan anu kami tinggalkeun di handap ieu: Kami ngadamel lilin reungit

Karajinan angka 5: coasters

Cara anu saé pikeun ngahias nyaéta coaster, anu ogé fungsional.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalakukeun karajinan ieu léngkah-léngkah nuturkeun tautan anu kami tinggalkeun di handap ieu: Tilu coaster anu béda sareng saderhana kalayan senar

Sareng siap! Urang ayeuna tiasa ngamimitian ngatur rapat atanapi pesta di luar bumi.

Kuring miharep anjeun wanti sarta ngalakukeun sababaraha atawa sakabéh karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.