Tongkat hujan

Tongkat hujan

Kalayan tabung karton ageung urang tiasa nyiptakeun bentukna kanggo ngadamel tihang hujan. Éta didamel nganggo bahan anu gampang sareng gampang diaksés.

Gampang Kartu Simpenan Ladybug

Hello sadayana! Dina karajinan ayeuna urang teraskeun sareng karajinan anu ngagambarkeun musim semi. Dina hal ieu, hayu ...

Merak ku kardus

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngadamel merak ieu dina cara saderhana ...

Kipas kertas gampang

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngadamel kipas kertas ieu, éta saderhana pisan ...

Kartu hérang sareng cai

Kartu hérang sareng cai

Kami parantos ngadamel kartu anu teu biasa sareng béda sahingga anjeun tiasa ngabagjakeun atanapi ngirim pesen rusiah ka saha waé anu anjeun paling resep.

Origami Gajah Muka

Hello sadayana! Kami teraskeun sareng séri Origami anu gampang, cara ngahibur nyéépkeun soré sareng kulawarga, sareng ...

Mudah Origami pingguin

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang badé ngadamel tokoh Origami anu gampang. Waktos ieu urang angkat ...

Origami Ucing Beureum

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bade teraskeun sareng rangkay inohong Origami anu gampang. Hurung ...

Paus Origami Gampang

Hello sadayana! Dina karajinan ieu kami masihan anjeun inohong origami gampang énggal tina séri sato anu ...

Gampang Anjing Origami

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang badé ngamimitian séri inohong Origami anu gampang dilakukeun ...

Kaulinan diajar nomer

Kaulinan diajar nomer

Kami gaduh kuya karton lucu pisan. Karajinan jenis ieu didamel supados murangkalih alit tiasa ...

Daun gugur

Daun gugur

Daun gugur ieu mangrupikeun karajinan saderhana sareng pikaresepeun pikeun ngahias sareng bahkan anu pangleutikna di bumi tiasa ilubiung.

Tetengger kanggo buku

Tetengger kanggo buku

Upami anjeun resep maca sareng nyirian halaman anjeun, anjeun tiasa ngadamel tetengger bentukna kaktus ieu. Aranjeunna gaduh bentuk anu pikaresepeun pikeun buku anjeun

Boks kalayan kejutan pikeun masihan

Boks kalayan kejutan pikeun masihan

Kotak alit ieu kalayan kejutan ngagaduhan daya tarikna sareng anjeun tiasa ngadamel nyalira. Kalayan kasabaran anjeun bakal kéngingkeun souvenir anu bakal narik anjeun!

Buleud ngawangun unicorn

Buleud ngawangun unicorn

Diajar kumaha ngadamel kotak anu anjeun tiasa daur ulang sareng robih kana unsur kejutan dina bentuk unicorn. Éta pikaresepeun tur aslina.

Bal hiasan ku kertas cina

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang badé ngadamel bal hiasan sareng kertas Cina. Éta sampurna pikeun ngahias ...

Kardus ladybug

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang masihan anjeun kumaha carana ngadamel kardus lucu ieu gampang pisan ...

Kotak ngawangun Stroberi

Buleud buah

Buleud ieu saé, alit sareng aslina. Kuring parantos ngadamel dua kotak bentuk buah kalayan cara anu saderhana ...

kumaha ngadamel karajinan kaktus

Kaktus kertas kanggo nyimpen permén

Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ngadamel kaktus anu pikaresepeun didamel tina kardus sareng warna anu hérang. Aranjeunna asli pisan sareng ...

Haté ku post-na

Haté ieu kalayan post-its idéal pikeun ngareuwaskeun batur anu istimewa. Jalma anu anjeun pilih sareng pikahoyong bakal resep pisan kana detil anu saé ieu.

Origami kalayan béntang maya

Origami kalayan béntang maya

Origami mangrupikeun cara anu pikaresepeun pisan pikeun diajar ngadamel inohong sareng nyiptakeun bentuk sareng inohong anu teu aya watesna, ku karajinan ieu urang bakal ngajantenkeun bintang maya.

Gampang ngadamel bow bow

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang badé ngadamel ruku hadiah khas ku cara anu gampang ...

Nyanghareupan ku pesen

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang badé ngadamel raray sareng pesen kanggo masihan berita, ngucapkeun selamat ...

Tetengger kertas lucu

Entong sono kana karajinan anu pikaresepeun ieu pikeun anu resep buku; tetengger halaman anu pikaresepeun sareng kreatif.

Tetengger topi Santa Claus

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang badé ngadamel tetengger topi Santa Claus. Éta saderhana pisan ...

Hiasan bintang pikeun Natal

Karajinan anu saderhana sareng gampang ieu mangrupikeun hiasan bintang Natal anu idéal pikeun barudak didamel sareng ngahias bumi nyalira.

Kartu ucapan sélulér

Halo! Dina karajinan ieu urang badé ngadamel kartu ucapan sélulér. Éta mangrupikeun kartu aslina kalayan unsur anu ...

Awan kalayan tetes warna

Awan dina tetes warna nyaéta idéal pikeun ngahias sareng ogé, ku karajinan ieu anjeun tiasa ngajantenkeun sareng murangkalih anjeun sareng mikaresep aranjeunna.

ucing warnaan

Ucing kertas warna anu saé

Entong sono karajinan gampang ieu pikeun nyiptakeun ucing warna sareng kertas, langkung saé pikeun ngahias bumi anjeun! Barudak bakal resep!

ideu pikeun nyieun kado asli

Gagasan pikeun ngadamel kado asli

Anjeun tiasa mendakan opat cara anu asli pikeun ngabungkus kado pikeun acara anu khusus sareng dipersonalisasi. Kuring parantos nyusun kado pikeun tiasa ...

Kartu ucapan aslina

Dina karajinan ieu kami badé ngadamel kartu ucapan asli kanggo dipasihkeun ka saha waé anu anjeun pikahoyong. Naha anjeun hoyong ningali kumaha ...

kartu dandelion

Kartu dandelions imut

Entong sono kana kartu dandelion imut saderhana ieu. Gampang pisan dilakukeun sareng idéal pikeun masihan ka jalma anu istiméwa.

daisy kertas geulis

Daisy ageung hiasan ku kertas warna

Karajinan ieu saderhana pisan sareng anjeun tiasa nyiptakeun kembang aster ageung pikeun ngahias atanapi masihan ka batur anu khusus pisan. Barudak badé resep!

Cara aslina mikeun artos

Cara anu asli pikeun masihan artos

Naha anjeun ngagaduhan ulang taun atanapi acara sareng anjeun badé masihan artos tapi henteu ngan ukur nyebarkeunana? Dina karajinan ieu urang bakal ningali cara anu asli pikeun masihan Naha anjeun ngagaduhan ulang taun atanapi acara sareng hoyong masihan artos tapi henteu ngan ukur nyebarkeunana? Hayu urang tingali cara aslina pikeun ngalaksanakeunana.

kembang teratai

Gampang kertas krep teratai

Urang badé ngadamel kembang teratai nganggo kertas crepe, sampurna pikeun ngahias bumi. Éta tiasa dianggo nyalira, kanggo ...

Karajinan pikeun Poé Valentine. Shaker 14 Pébruari

Aya sakedik sakedap deui pikeun ngarayakeun Poé Valentine atanapi dinten cinta sareng silaturahim sareng dina postingan ieu kuring badé ngajarkeun kumaha ngadamel kartu shaker ieu kanggo masihan ka Diajar kumaha ngadamel kartu shaker ieu pikeun Hari Valentine, éta saé pisan pikeun masihan ka batur anu khusus pikeun ngarayakeun dinten kaasih sareng silaturahim.

Kembang kertas gampang pisan pikeun ngahias karajinan anjeun

Kembang kertas mangrupikeun karajinan anu paling seueur dianggo dina sadaya proyék sapertos hiasan pésta, ulang taun, semi, sareng sajabana ... Dina Diajar kumaha ngadamel kembang kertas ieu dina 5 menit, sampurna pikeun ngahias pésta atanapi hajatan sareng masihan touch aslina pisan.

Kartu ucapan barudak pikeun ulang taun

Ulang taun mangrupikeun pésta murangkalih anu hébat pikeun ngadamel uleman atanapi kartu sapertos kieu. Upami anjeun ngagaduhan réréncangan atanapi anggota kulawarga anu gaduh ulang taun, cicing Diajar kumaha ngadamel kartu ieu atanapi uleman pikeun ulang taun barudak, éta katingalina hébat sareng anu paling penting, didamel ku anjeun nyalira.

Undangan pikeun pancuran orok atanapi baptisan budak

Dina postingan ieu kuring badé ngajarkeun kumaha ngadamel undangan ieu dina bentuk botol anu saé pisan pikeun ngarayakeun pancuran orok atanapi baptisan sareng pasihkeun Diajar kumaha ngadamel uleman ieu pikeun orok atanapi baptisan dina bentuk botol super asli pikeun ngareuwaskeun sémah anjeun.

Kartu undangan ulang taun barudak

Diajar kumaha ngadamel kartu ulang taun ieu atanapi undangan, sampurna pikeun ngundang babaturan sareng kulawarga anjeun ka pésta anjeun, aranjeunna pasti bakal resep éta.

Léngkah demi léngkah ngadamel medali pikeun Hari Ibu

Dina tutorial ieu kuring ngajarkeun anjeun kumaha ngadamel medali kertas, sampurna dilakukeun sareng barudak. Ayeuna yén Hari Ibu parantos caket, anjeun tiasa nyababkeun aranjeunna pikeun masihan masing-masing ka indung anjeun. Aranjeunna tiasa masihan nami atanapi frasa, sareng nganggo warna naon anu aranjeunna pikahoyong.

Kumaha ngadamel tag média campuran khusus

Dina tulisan dinten ieu anjeun bakal ningali kumaha ngadamel tag média campuran anu dipersonalisasi pikeun ngagunakeunana sakumaha anjeun resep: kartu kado, téténgger, jst.

Album perjalanan pikeun nahan poto pakansi

Diajar kumaha ngadamel albeum ieu pikeun nempatkeun sadaya poto tina liburan karesep anjeun sareng émut momen-momen ieu anu anjeun cicing sareng réréncangan atanapi kulawarga.

Spanduk hiasan pikeun pésta

Dinten ieu kami bakal ningali kumaha ngadamel spanduk hiasan pikeun pésta kalayan cara anu saderhana sareng gancang pikeun dilakukeun sareng hasilna pikaresepeun pisan.

DIY - Panyekel kartu kertas

DIY - wadah kartu kertas. Mangrupikeun dompet anu didamel tina kertas dimana anjeun tiasa nyimpen kartu anjeun, mésér tikét, tikét ...

tags tags scrapbooking haté donumusical

Tag tags pikeun scrapbooking. Haté

Diajar kumaha ngadamel labél atanapi tag ieu pikeun proyék-proyék scrapbooking anjeun dina bentuk haté. aranjeunna katingali saé pikeun ideu anjeun.

Kumaha cara ngadamel karangan bunga

Dina tutorial ieu kuring nunjukkeun cara ngadamel karangan bunga buah anu bakal ngahanca sudut mana waé, tapi ogé sampurna pikeun pésta sareng hiasan jandela toko.

Kotak ngawangun kembang

Henteu aya anu langkung saé tibatan ngantosan tamu anjeun sugema, pikeun tutorial ngeunaan kotak ngawangun kembang ieu cocog pikeun dikintunkeun salaku souvenir ulang taun

Kumaha ngahias agenda sareng Washi Pita

Upami anjeun hoyong ngadamel agenda anjeun atanapi ngadamel kado anu asli, anggo Washi Tape, didieu kami nunjukkeun anjeun cara ngahias agenda sareng Washi Tape.

tetengger kertas tangkal

Tanda buku tangkal kertas

Ngadamel tetengger ngawangun tangkal ieu tina kertas. Gagasan anu saé pikeun nganggo deui bahan scrapbooking anjeun sareng potongan kertas.

Kumaha Cara Nyiptakeun Mangkuk Kertas

Dina tutorial ieu anjeun bakal diajar kumaha nyieun mangkok koran gampang sareng murah. Aranjeunna ngagaduhan hasil anu saé pisan, sipatna tahan sareng murah.

CARA MUDAH NGABARU CATETAN BUKU

Dina karajinan ieu urang bakal ningali kumaha ngahias buku catetan sacara gampang, ngarobah bentuk dasarna pikeun masihan tampilan anu langkung dipersonalisasi.

Kumaha cara ngadamel tetengger

Diajar kumaha ngadamel tetengger, ideu kado anu hadé atanapi ngan ukur pikeun ngahias buku karesep anjeun. Entong kantun undak-usukna.

Bungkusan ku amplop

Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngadamel bungkus ku amplop ku cara anu pikaresepeun sareng aslina sareng dina waktos anu singkat.

kantong pésta haté

Kantong haté pikeun pésta

Diajar kumaha ngadamel kantong haté ieu pikeun pésta anu paling leutik di bumi. Sampurna pikeun ulang taun sareng kasempetan naon waé.

monster kertas

Monster kertas

Diajar kumaha ngadamel monster kertas pikaresepeun ieu pikeun murangkalih. Aranjeunna yakin resep sareng gaduh waktos anu saé. Aranjeunna gampang pisan.

Kantong souvenir pikeun ulang taun

Kami bagikeun tutorial pikeun ngadamel kantong souvenir kanggo ulang taun, kalebet cetakan, kanggo ulang taun aslina anu ogé gampang sareng murah.

Bola kertas hiasan pikeun pésta

Kalayan tutorial step-by-step ieu anjeun bakal diajar kumaha ngadamel bal kertas hiasan pikeun ngagantung dina sagala jinis pésta atanapi perayaan.

Kaca khusus halaman

Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngadamel tanda halaman anu dipersonalisasi, ngan ukur nganggo sababaraha kartu.

Kami ngahias kertas bungkus urang

Dina karajinan ayeuna urang ngadamel kertas bungkus urang, ku cara anu pikaresepeun pisan upami anjeun nyobaan damel sareng barudak, aranjeunna pastina bakal resep pisan.

Kumaha carana ngadamel bungkus Poé Valentine

Upami anjeun parantos terang naon anu kedah dipasihkeun dina Hari Valentine, ayeuna pikeun mikirkeun bungkusanna, urang bakal diajar kumaha cara ngadamel bungkus kalayan gampang pisan.

Téténggét khusus

Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngarobih tetengger atanapi halaman mark.

Haté keretas pikeun ngahias témbok

Tulisan ngeunaan cara ngadamel haté kertas pikeun ngahias témbok. Karajinan anu gampang sareng pikaresepeun kanggo dibagi sareng anu alit di bumi.

Aster kertas pikeun usum semi

Tutorial cara ngadamel kembang aster nganggo kertas crepe sareng tombol. Anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun ngahias usum semi atanapi usum panas.

Garland pikeun pésta sareng kertas crepe

Item DIY idéal pikeun pésta. Dina tutorial ieu, urang bakal diajar kumaha ngadamel garland nganggo kertas crepe kalayan gampang sareng gancang. Sampurna pikeun pésta menit terakhir.

Tag kado aslina

DIY ngeunaan cara ngadamel labél gaya kawaii saderhana pikeun ngiringan hadiah.

Bungkus kado dina bentuk kembang

Tutorial ngeunaan cara ngabungkus kado dina cara anu asli sareng pikaresepeun. Dina tulisan ieu, urang bakal diajar kumaha ngadamel kembang tina kertas crepe.

Panutup hapé nganggo pita washi

Dina karajinan anu diilikan ku tutorial ieu, urang bakal diajar kumaha ngadamel anyaman nganggo pita washi pikeun nutupan sareng ngarobih kasus telepon sélulér.

Lantera Cina

Lantera Cina pikeun barudak

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel lantera khas Cina. Ku cara kieu, urang ngajarkeun budaya anu sanés ka anu alit.

Nyorot kertas crepe

Karajinan ieu didaptarkeun pikeun nyobaan trik kageulisan anu tiasa urang anggo pikeun karnaval atanapi, upami urang langkung wani, sapanjang taun. Kumaha carana ngadamel sorotan nganggo kertas crepe

Kartu 3D

Kartu 3D

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel kartu 3D anu paling saé pikeun aslina nalika éta nalika urang tiasa ngajak batur ka imah.

Kembang kertas salaku hiasan

Tulisan DIY ngeunaan hiasan pesta kertas. Dina tulisan ieu anjeun bakal mendakan ide pikeun ngadamel kembang kertas anu éndah pikeun ngahias sareng nyetél adegan

Buku kertas mini Origami

Buku mini kalayan lambar keretas

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel buku mini ku lambaran kertas salaku gantungan konci atanapi kumpulan miniatur. A hobi unik pisan na.

Pesawat séndok

Sendok kalayan jangjang

Kadang-kadang sesah pikeun nyoco barudak, janten kami nunjukkeun pesawat séndok ieu ku aranjeunna supados aranjeunna tiasa senang nalika tuang. Hiji cara saderhana saderhana.

Garland bat pikeun Lebaran

Tutorial ngeunaan kumaha cara ngadamel karangan nganggo kertas daur ulang, majalah atanapi koran kanggo wengi Lebaran, nuturkeun sababaraha léngkah saderhana.

Bilik India

DIY: Bumi India sareng saringan kopi

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel bumi India anu saé sareng saringan kopi. Karajinan anu hébat pikeun ngamajukeun toleransi antara budaya.

Kipas adil

DIY: kipas anu adil sareng bahan daur ulang

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel kipas anu hadé pikeun Pameran. Janten anjeun moal nyéépkeun naon waé jinis panas atanapi agovios, anjeun bakal nyegerkeun anjeun sacara alami.

Kembang anu saé sareng kertas tisu

DIY: Kembang Sutra kanggo Pameran

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel kembang anu éndah pikeun Pamér anu didamel nganggo kertas tisu, pikeun anu henteu nganggo baju sapertos Gypsy.

Kotak Valentine

Pigura jantung pikeun Poé Valentine

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel lukisan anu éndah pikeun tiasa ngabingkai poto pasangan anjeun atanapi anjeun duaan, janten éta bakal janten kado anu asli sareng éndah.

Sapi hiasan ku pulp kertas

Sapi hiasan ku pulp kertas

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun sababaraha sapi pikaresepeun pikeun ngahias kamar anak anjeun atanapi juru bumi mana waé.

Lampu Kertas sareng Cetakan Cupcake Kertas

Lampu sareng cetakan muffin

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel lampu siling hébat dihias atanapi didamel nganggo cetakan kertas muffin.

kembang kertas

Kembang kertas muka

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel kembang kertas kabuka ku cara anu saderhana pisan, pikeun ngahias pésta naon waé pikeun Usum Panas ieu.

Kipas kertas

Kipas kertas

Kumaha carana ngadamel kipas kertas dina padamelan karajinan praktis.