Klub juggling kalayan bahan daur ulang

Bobotoh gada

Kanggo kaseueuran barudak resep sirkusBoh sato boh akrobat, sajaba ti éta, sababaraha impian tiasa ngalakukeun anu sami sapertos anu aranjeunna lakukeun. Nyaéta, nunjukkeun diri anjeun salaku akrobat atanapi juggler anu hadé bahan sapertos bal, kleub, spitters seuneu, jst.

Kusabab kitu, pikeun barudak anu resep sirkus, kami parantos milari sababaraha klub juggling anu kerén pisan. Janten, anjeun tiasa latihan janten hébat jugglers kalayan mallet didamel tina bahan didaur.

daptar eusi

bahan

  • 2 sapu nyapu.
  • 3 botol plastik 1l.
  • Pita insulasi warnaan.
  • Buntut tukang kayu.

Prosés

  1. Potong sapu nyapu kana panjang anu sami.
  2. Lebetkeun iteuk kana botol sareng caketna.
  3. Tempat anu nyolok tina botol dina tungtung luar tina iteuk pel.
  4. Jalur boh botol, tutupna sareng sambunganna nganggo pita listrik tina warna anu anjeun pikahoyong.

Inpormasi lengkep - Botol daur ulang pikeun ngahias bumi

Sumber - Konéng, héjo sareng biru


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.