Kumaha cara ngadamel pom pom pen

Dinten ieu kuring nunjukkeun ka anjeun kumaha ngadamel pulp pom, karajinan anu pikaresepeun pisan anu anjeun ogé tiasa ngarobih sakumaha anu anjeun pikahoyong.

Pén pom pom nyaéta kalam anu Éta ditutupan ku wol, éta lemes pisan sareng ngajantenkeun anjeun keuna teras-terasan sapertos pompom. Upami anjeun hoyong ningali kumaha ciptana, tong sono kana undak-usukna.

Bahan:

  • Ballpoint.
  • Pita dua sisi.
  • Gunting.
  • Awéwé.
  • Lem atanapi gun silikon.

* Wol anu langkung kandel langkung saé sareng mengembang. Di pasar aya benang anu henteu kaetung, candak salah sahiji warna anu anjeun paling resep. Ku cara kieu, pulpén bakal langkung montok sareng pikaresepeun.

Prosés pikeun nyieun pom pom pen:

  • Tempatkeun pita dobel dina tungtung pulpén. Boh di daérah tip sareng di tungtung anu sanés sapertos dituduhkeun dina gambar.
  • Dasi cangreud dina tungtung wol, tanpa leres-leres nutupna. Leket ujung pulpén ngalangkungan éta sareng éta bakal nempel kana pita. Éta bakal ngajauhkeunana tina teu kapisah sareng panggunaan.

  • Gulung wol kana ramo anjeun sakumaha dituduhkeun dina gambar.
  • Y ngajalankeun éta ngaliwatan tungtung pulpén, manteng dugi ka di handap ieu.

  • Teruskeun sareng operasi ieu dugi ka ngeusi sadayana pulpén.
  • Cabut pita dua sisi na ngalakukeun hiji panungtungan waktos, tungtungna bakal tetep sapertos kieu.

  • Putuskeun kaleueut wol, sareng urang angkat sareng penghentian ...
  • Gulung wol kana ramo ngadamel pompom.

  • Luluskeun benang atanapi tina wol sareng dasi anu sami ku cangreud pageuh ogé.
  • Potong kaleuwihan dugi ka kéngingkeun pompom. Nempel kana tungtung ku gun silikon atanapi lem cair sareng anjeun bakal parantos réngsé pulpen anjeun.

Anjeun tiasa nganggo kelir anu anjeun pikahoyong, bahkan panginten kuring anjeun tiasa lem sababaraha panon anu pindah ka dinya sareng ngajantenkeun langkung pikaresepeun.

Kuring miharep anjeun resep sareng éta inspirasi anjeun. Pendak deui dina waktos salajengna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.