Kumaha carana ngadamel mawar beureum nganggo busa EVA

eva atanapi mawar karét busa

Kusabab tékstur anu fleksibel sareng berbusa, busa EVA mangrupikeun bahan anu saé pikeun karajinan. Ogé nalika urang rék nyieun kembang jieunan jeung nu ngahias imah urang atawa salaku bagian tina karajinan béda lianna.

Naha éta kusabab Poé Valentine (14 Pébruari), Poé Persahabatan (30 Juli) atanapi Poé Saint George (23 April) caket sareng anjeun hoyong masihan batur kembang anu éndah anu didamel ku panangan anjeun nyalira, kuring nyarankeun yén anjeun neraskeun maca sabab dina tulisan ieu urang bade diajar kumaha carana kumaha carana sangkan ros beureum kalawan EVA busa. Anjeun siap? Hayu urang laksanakeun!

Kumaha carana ngadamel mawar beureum nganggo busa EVA dina gaya anu sederhana

bahan

bahan busa eva pink

Upami anjeun gumbira ngeunaan karajinan kalayan kembang sareng ideu diajar kumaha carana ngadamel mawar beureum nganggo karét EVA, anjeun ogé bakal resep terang yén pikeun kéngingkeun bahan anu anjeun peryogikeun waktos ieu anjeun henteu kedah nyéépkeun seueur. duit. Nu lumayan murah jeung gampang pikeun ngumpul. Kanyataanna, upami anjeun kipas karajinan, anjeun paling dipikaresep gaduh seueur hal anu anjeun kedah dianggo pikeun ngadamel mawar beureum gaya sederhana ieu dina lomari di bumi.

Hayu urang marios naon éta bahan anu urang butuhkeun Pikeun terang kumaha ngadamel mawar beureum nganggo karét EVA:

  • Beureum EVA busa
  • Lem
  • gunting
  • Pembersih pipa héjo
  • aturan

Léngkah pikeun terang kumaha carana ngadamel mawar beureum saderhana sareng karét EVA

eva atanapi mawar karét busa

Sareng ayeuna anu pangsaéna! Waktosna turun damel kanggo ngadamel mawar beureum anu geulis. Di handap anjeun tiasa mendakan step by step sakabéh prosés produksi kembang ieu kalayan karét EVA salaku bahan utama. Hayu urang ka ditu!

  1. Hal kahiji nyaéta nyandak lambar busa EVA ukuran hurup sareng nganggo panguasa, ngadamel jalur anu lega 3 séntiméter sareng panjang 21 séntiméter.
  2. Lajeng, kalayan gunting anjeun bakal kudu motong strip kahiji tina lambaran karét EVA jeung saterusna nepi ka rengse sakabeh sapotong.
  3. Sakali kami geus siap sagala strips karét Eva, lengkah saterusna nyaeta ngagunakeun gunting pikeun nyieun gelombang dina salah sahiji sisi strips. Henteu kedah ombakna kaluar sampurna tapi anu pikaresepeun nyaéta masing-masing tina jangkungna anu béda-béda supados engké kembangna katingali saé.
  4. Lengkah saterusna nyaéta gulung karét EVA strip dina sorangan pikeun nyieun petals kembang. Supados busa EVA napel, anjeun kedah nempatkeun lem sakedik di awal sareng di tungtung pikeun nutup kembang.
  5. Tungtungna, tambahkeun hiji pipe cleaner héjo potong satengah jero petals acuk kalayan bantuan lem saeutik mun simulate batang kembang. Sareng siap! Anjeun parantos réngsé mawar beureum anjeun nganggo karét EVA.

Kumaha carana ngadamel mawar beureum kalayan gaya elaborate EVA karét

Upami anjeun gaduh sakedik waktos pikeun ngadamel karajinan, kuring mamatahan anjeun diajar kumaha ngadamel sababaraha mawar beureum kalawan gaya elaborate EVA busa sabab kasampak malah leuwih geulis.

bahan

motong kertas

Gambar| Tong Rusuh Duit Anjeun

  • Beureum EVA busa
  • Lem
  • gunting
  • tusuk sate
  • aturan
  • kertas crepe héjo atawa spidol héjo

Léngkah pikeun terang kumaha ngadamel mawar beureum anu rumit kalayan karét EVA

ros karét Eva beureum kalawan bobot

Gambar| DIY Hawa Youtube

Prosedur pikeun nyieun petals tina ros beureum kalawan karét Eva sarua dina versi basajan tina karajinan ieu. bédana asalna dina watesan batang kembang sareng daun. Hayu urang tingali naon eusina:

  1. Sakali kami geus siap petals ros beureum jeung karét Eva, lengkah saterusna bakal nambahkeun bobot kana kembang. Jang ngalampahkeun ieu, tinimbang satengah cleaner pipe héjo, urang bakal ngagunakeun iteuk skewer dijejeran ku kertas crepe héjo. Mun anjeun teu mibanda jenis ieu kertas, ulah salempang, Anjeun bisa make spidol héjo atawa cet acrylic jeung sikat pikeun warna iteuk tusuk.
  2. Hayu batang garing sarta cagar aranjeunna keur engké. Lengkah saterusna nyaéta nyieun daun kembang. Jang ngalampahkeun ieu, urang bakal ngagunakeun skewer iteuk ngagambar daun kembang dina bentuk salib dina lambaran busa Eva héjo.
  3. Lajeng, kalayan bantuan iteuk skewer sejen, urang Pierce daun di tengah jeung sisihkan.
  4. Batangna teras disimpen di jero kelopak busa EVA nganggo lem. Nalika éta garing, tambahkeun lem sakedik kana dasar kelopak sareng selapkeun daun dina tungtung batang dugi ka lengket kana mawar.
  5. Tungtungna urang tiasa lem sababaraha tambahan héjo EVA lambar karét kana batang kembang. Sareng Aya anjeun angkat! Naha aranjeunna henteu katingali lucu?

Upami anjeun resep karajinan kalayan kembang, anjeun ogé bakal resep…

karajinan kalayan kembang

Upami saatos diajar kumaha ngadamel mawar beureum nganggo karét EVA anjeun badé ngadamel karajinan énggal tanpa ninggalkeun téma kembang, kuring nyarankeun anjeun kéngingkeun inspirasi ku maca tulisan di handap ieu dimana anjeun bakal mendakan sadaya usulan anu pikaresepeun ieu.

Kembang tina petals dipompa kalayan kertas crepe

Éta mangrupikeun karajinan gaya kembang kalayan a bentuk aslina pisan anu sampurna pikeun ngahias bumi anjeun atanapi masihan kado ka jalma anu resep karajinan kembang sapertos anjeun. Anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun dina tulisan Kumaha cara ngadamel kembang kertas krep kalayan kelopak anu dipompa.

Kembang sareng karton endog

Dupi anjeun gaduh karton sésana tina sabungkus endog? Ulah buang! Kalawan eta anjeun bisa ngalakukeun kembang gaya nagara. Salaku tambahan, karajinan ieu ngagaduhan sababaraha kaunggulan sareng éta ngamungkinkeun anjeun ngadaur ulang kardus, tetep barudak ngahibur sakedap upami anjeun hoyong aranjeunna masihan anjeun kabel salami prosés sareng éta gampang pisan nyiapkeun. Anjeun tiasa ningali éta dina pos Kembang karton endog.

kembang kertas crepe

Gagasan anu sanés pikeun ngarajin kembang nyaéta hipu kembang jeung kertas crepe pink. Sampurna pikeun masihan ka batur khusus sareng buku pikeun Saint George atanapi sareng detil sanésna anu anjeun pikahoyong. Naha anjeun hoyong terang kumaha éta dilakukeun? ulah kantun postingan Kumaha cara ngadamel kembang tina kertas crepe.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.