Medali kertas pikeun masihan dinten bapak anu gampang pisan

Ari bapa Tanggal 19 Maret sareng caket dieu. Dina tulisan ieu kuring badé ngajarkeun kumaha ngadamel medali makalah ieu sahingga anjeun tiasa ngahargaan bapak anjeun.

Bahan kanggo ngadamel medali dinten bapak

  • Kertas warnaan
  • gunting
  • Lem
  • Penguasa sareng patlot
  • Karét Eva
  • Pukulan jantung sareng bunderan

Prosedur ngadamel medali Poé Rama

  • Pikeun dimimitian ku, milih 3 warna tina warna pikeun ngadamel medali.
  • Anggo penguasa pikeun ngukur salembar kertas anu ngukur 5 29 cm x.
  • Urang bakal peryogi dua strip sarua
  • Jieun Tanda 1 cm sapanjang sakabeh kertas

  • Ve ngagulung tanda-tanda éta kertas pikeun ngawangun akordon. Maju sareng mundur.
  • Ngalakukeun hal anu sami sareng dua strip.
  • Lem hiji strip kana anu sanés pas potongan siga anu teka-teki.
  • Saatos tutup tungtung nempel salah hiji deui.

  • Pencét kana kertas kami sareng kami bakal tetep bunderan sapertos anu anjeun tingali dina gambar. Pasang hal anu beurat pikeun nyegah dibuka.
  • Lem hiji bunderan karét eva di luhur liang tiasa nutup medali sareng lakonan hal nu sami ti tukang.
  • Dina karét eva bodas, potong bunderan gedé deui pikeun nempatkeunana di tengah medali.
  • Motong sareng lem di luhur.

  • Pondok dua kertas 3 cm lega ku 15 panjang sareng motong tungtung dina bentuk panah.
  • Lem aranjeunna ti tukang sakumaha anjeun ningali dina gambar rada condong.

  • Kalayan spidol permanén nulis pesenna kanggo bapak anjeun, éta tiasa janten anu anjeun paling resep.
  • Kalayan mesin pangeboran corazones Abdi badé tumaros dua beureum kalayan kardus sareng kuring badé nempelkeun aranjeunna dina tengah medali.

Sareng medali kanggo bapak anjeun dina dinten na parantos réngsé. Kuring miharep anjeun resep éta. Pendak deui dina ideu salajengna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.