Pompom sareng monster liat step by step sareng henteu ngaput

Dina ieu tutorial Kuring ngajar anjeun ngadamel a monster pom pom y liat polimér. Aranjeunna geulis pisan sareng urang gaduh rébuan kamungkinan pikeun ngarancang éta.

bahan

Jang ngalampahkeun monster pom pom anjeun bakal kedah kieu bahan:

  • Pompon berwarna
  • Liat polimér
  • Bedil lem
  • Roller
  • Péso liat sareng punch
  • Bal manik
  • Cet akrilik
  • Sikat

Step by step

Dina salajengna video-tutorial Kuring ngajar anjeun pikeun nyiptakeun monster pom pom anu parantos anjeun tingali dina sampéan. Anjeun tiasa ngalakukeun hal anu sami atanapi milih warna sareng bentuk anu anjeun badé janten, tapi pidéo na bakal dijantenkeun pituduh lakukeun sorangan.

Hayu urang sakedap marios léngkah yén anjeun kedah nuturkeun pikeun nyiptakeun anjeun sorangan monster pom pom, pikeun ieu urang mimitian ku sababaraha bagéan awak:

Cara

  1. Lemeskeun lempung konéng lampu sareng potong bujur.
  2. Cirian liang soca sareng sababaraha liang deui pikeun detil.
  3. Ngadamel dua tetesan nganggo liat bodas sareng lemkeun kana handapeun sagi opat kanggo nambihan taring.
  4. Ngagunakeun cet akrilik langkung poék tibatan warna kulit, cet sisina sareng detilna, dicampur nganggo ramo.

Pies

  1. Gulung dua bal konéng ka handap di tengah nganggo ramo pikeun nyiptakeun "kacang."
  2. Pereskeun aranjeunna pikeun nyingcet sareng rata sina rata.
  3. Cirian sababaraha garis pikeun nyieun garis-garis suku.
  4. Ngadamel tilu bal kanggo dampal suku sareng lemkeun salaku ramo.
  5. Cét detilna nganggo cet akrilik sakumaha anu anjeun parantos laksanakeun dina raray.

Lazoatu

Pikeun nyieun loop kuring ngantepkeun anjeun undak-usuk anu pasti bakal ngabantosan anjeun, salian ti video tina tutorial ieu. Dina éta kuring ngajar anjeun dua cara pikeun ngabeungkeut, salah sahiji anu anjeun atos tingali dina pidéo sareng anu sanésna sakedik langkung sesah tapi langkung saé. Anjeun milih.

Upami liat anjeun garing di udara, antosan dugi ka garing, upami éta dipanggang, kencelkeun dina oven nuturkeun paréntah pabrikan.

Upami anjeun parantos bérés sadaya bagian, lemkeun pompon babarengan sareng lebetkeun sadaya bentuk liat kana awak nganggo silikon. Tong hilap nambihan panon ku manik, sareng anjeun bakal parantos réngsé monster pom pom.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.