Kumaha cara ngagambar manuk hantu kalayan téhnik négatip. Ngan dina genep léngkah anjeun bakal siap!

Urang tingali kumaha ngagambar manuk hantu kalayan téhnik négatip, nganggo kartu hideung sareng patlot bodas. Kagiatan anu pikaresepeun pisan pikeun barudak, sabab aranjeunna henteu biasa ngagambar bodas sareng éta mangrupikeun hal anu bakal ngareuwaskeun aranjeunna.

Bahan:

  • stock kartu hideung.
  • patlot warna bodas.
  • panyiri gél.
  • potlot.
  • pamupus.

Prosés:

Turutan léngkah ieu pikeun ngagambar garis dasar:

  1. Lacak a garis nangtung di tengah kertas, éta bakal janten sumbu simétri sareng di luhur dua bunderan.
  2. Ngagambar a bunderan gedé sareng anu leutik dina masing-masing tina dua bunderan.
  3. Teras cirian a ngurilingan anu nembus titik dimana dua bunderan patepung sareng sumbu simétri.
  4. Jieun tilu segitiga, hiji kanggo cucuk sareng hiji deui pikeun ceuli manuk hantu.
  5. con dua kurva anjeun bakal ngagaduhan jangjang, tingali gambarna pikeun ngagambarna. Lakukeun hal anu sami sareng anu sanés. Gambar tilu elips pikeun cakar.
  6. Tungtungna nyirian sababaraha ombak anu bakal dijantenkeun bulu kanggo urang. Merek dua garis pikeun batang sahingga bakal ngagaduhan langkung stabilitas.

  • Dimimitian ku stroke sareng garis dasar ku patlot tanpa nyabak ampir nanaon, upami anjeun ngalakukeun kasalahan anjeun tiasa nganggo karét. Anjeun tiasa ngantepkeun garis-garis éta tanpa mupus anu tiasa masihan tampilan anu langkung digawé atanapi mupus éta saatos anjeun parantos réngsé.
  • Cirian ayeuna sareng patlot bodas garis anu tina gambar, didieu anjeun tiasa mencét pensil sakedik deui sabab anjeun parantos aya dina anu aman.

  • Teraskeun sapertos kieu dugi ka pikeun ngalengkepan gambar manuk kawung.
  • Mimitian ayeuna ku anu ngiuhan, anjeun tiasa ngadamel garis paralel serong ...

  • Sareng dina jalur ieu tandana saluhureun batur pikeun nguatkeun nada. Anjeun ningali ngalengkepan sakabéh gambar ku ngiuhan, tetep émut dimana lampu hits pikeun nyiptakeun pangaruh 3D éta.
  • Akhirna sareng pulpen, tandaan titik-titik cahaya anu anjeun hoyong sorotkeun sareng anjeun bakal réngsé ngagambar.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.