Ngagantung raoseun balon

Ngarasa balon

nu balon aranjeunna sok disebatna teh perhatian anu leutik. Naha salaku sélulér atanapi maén, balon penting pisan pikeun ngajar murangkalih, kumargi aranjeunna ningal dina ulang taun, pesta barudak sareng anu sanésna, pikeun netepkeun tempat kaulinan barudak.

Ku alatan éta, dinten ieu urang ngajarkeun kumaha ngadamel balon ngagantung ieu pikeun ngahias kamar orok. Ku cara kieu, anjeun bakal masihan kaéra keuna sareng warna anu saé numutkeun orok.

daptar eusi

bahan

  • Dirasa.
  • Lem.
  • Cai.
  • Gunting.
  • Jarum.
  • Utas sulaman.
  • Silikon sareng bedil.

Prosés

  1. Hésé karasa ku campuran cai haneut sareng lem.
  2. Laksanakeun a sketsa balon leutik, kanggo dijantenkeun témplat.
  3. Anggo témplat pikeun ngadamel 5 balon dina dirasakeun sareng diteukteuk aranjeunna.
  4. Melu témplat kana satengah sareng cirian ieu dina anu karaos.
  5. Ngaput 5 lembar pikeun nyarios satengah.
  6. Melu potongan luhur sareng handap kana satengah, pikeun nyumputkeun jahitan.
  7. Lem bagian ieu kalayan silikon.
  8. Toél ku sababaraha jahitan supados balon tetep kabuka.
  9. Akhirna, do a tali ngagantungkeunana.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.