Dunya Santiago

Abdi mangrupikeun teknisi pendidikan murangkalih, kuring parantos kalibet dina dunya nyerat ti saprak 2009 sareng kuring nembé janten indung. Abdi resep pisan kana masak, fotografi, maca sareng alam, khususna, kembang (sareng upami éta ungu, langkung saé).