Marian monleon

Nami abdi Marian, kuring diajar hiasan sareng desain interior. Kuring jalma anu aktip anu resep ngadamel ku panangan abdi: ngalukis, menempel, ngaput ... Kuring kantos resep ka karajinan sareng ayeuna kuring ngabagi-bagi sareng anjeun.