Kapal terbang kalayan iteuk kai

pesawat kalayan batang kai donlumusical

Kapal terbang aranjeunna kantos janten salah sahiji cocooan karesep kuring. Kusabab urang alit urang nyobian nyiptakeun alat-alat ieu, henteu ngan ukur nganggo kertas, sareng bahan naon waé.

Dina tulisan ieu kuring badé ngajarkeun anjeun sababaraha léngkah cara ngalakukeun ieu kapal terbang ku iteuk kai anu urang anggo pikeun tihang atanapi kanggo seueur karajinan urang.

Bahan pikeun ngadamel pesawat

  • Tongkat kai warna dua ukuran
  • Pakét baju
  • Karét eva warnaan
  • Lem
  • Liang karét Eva ditinju ku cara anjeun resep

Prosedur pikeun ngadamel pesawat

Tempatkeun iteuk handapeun jepitan sareng lemkeun di tengah. Lakukeun hal anu sami di luhur, nyobian tetep dua batang dina jangkungna sami.

Teras tempatkeun deui naon anu bakal aya buntut pesawat urang, ogé cobian yén éta tempatna dipasang dina tengah jepitan.

pesawat kalayan batang kai donlumusical

Kalayan bantosan perforator tina bentuk anu anjeun paling resep, ngahias pesawat. Kuring badé nganggo bintang sareng spiral pikeun jangjang sabab kuring pikir éta aslina pisan, tapi anjeun tiasa nganggo anu anjeun gaduh di bumi.

Kuring badé nempatkeun dua spiral dina sisi jangjang sareng hiji bintang dina tonggong.

pesawat kalayan batang kai donlumusical

Pesawat parantos réngsé, Tapi upami anjeun hoyong, anjeun masih tiasa ngahias deui ku spidol teras nempatkeun, contona, nami anjeun atanapi bintang atanapi sababaraha tanda anu ngaidentipikasi anjeun. Anjeun tiasa nyandak ka sakola pikeun nunjukkeun ka babaturan anjeun sareng aranjeunna pasti bakal resep.

Upami anjeun resep Origami, Kuring ngajukeun anjeun modél pesawat ieu anu sering ngapung, kuring tiasa mastikeun anjeun.

Sajauh karajinan dinten ieu, kuring miharep anjeun resep sareng upami anjeun ngalakukeun éta, tong hilap ngirimkeun kuring poto liwat jaringan sosial kuring, sabab kuring bakal resep ningali éta.

Pendak deui dina ideu salajengna.

Aduh!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.