Santa Claus pikeun ngahias tangkal Natal anjeun nganggo karét eva

natal-ornamén-santa-claus-santa-claus-donlumusical

Santa claus atanapi santa claus Anjeunna mangrupikeun salah sahiji karakter Natal anu paling dikenal. Anjeunna mawa hadiah ka kami dina 24 Désémber sareng saé pikeun barudak. Dina tulisan ieu kuring badé ngajar anjeun kumaha ngalakukeun ieu hiasan dina bentuk Santa Claus pikeun ngahias tangkal anjeun.

Bahan pikeun ngadamel ornamén Santa Claus

  • Karét eva warnaan
  • gunting
  • Lem
  • Cutter cookie
  • Spidol permanén
  • Blush atanapi eyeshadow
  • Kapas kapas sareng tusuk sate atanapi awl
  • Pipa beberesih
  • Karét Eva ditinju
  • Hal sakedik kanggo hiasan
  • Soca mobile

Prosedur ngadamel ornamén Santa Claus

  • Ngamimitian motong kembang sareng bunderan nganggo pemotong cookie. Anjeun tiasa ngadamel éta dina ukuran anu anjeun paling resep sareng adaptasi sareng kabutuhan anjeun. Upami anjeun henteu ngagaduhan cutter cookie anjeun tiasa ngadamel ku cara tangan, henteu janten masalah naha éta sampurna.
  • Lem sirah kana potongan bodas, anu bakal janten rambut Santa sareng janggotna.

santa-claus-ornament-1

  • Pikeun ngabentuk topi urang bade peryogi 3 buah: bagian beureum, bagian bodas sareng pompom. Lem sapotong bodas kana hiji warna beureum sareng tempatkeun pom pom kana ujung topi.
  • Teras nempatkeun kana sirah anjeun tina karakter urang.

santa-claus-ornament-2

  • Ayeuna hayu ngahias raray. Mimiti, ngadamel bunderan sareng pukulan liang pikeun ngabentuk irung, motong kumis sareng nyiapkeun dua panon sélulér.
  • Lem panon kana raray, teras kumis sareng tungtungna, irung.

santa-claus-ornament-3

  • Anggo eyeshadow atanapi blush sareng kapas kanggo masihan warna kana pipi. Teras, ku spidol, ngadamel bulu mata.
  • Halis éta bakal janten dua potong beberesih pipa bodas.

santa-claus-ornament-4

  • Pikeun ngahias topi kuring bakal nganggo a lambar karét eva héjo sareng dua lembar ngagurilap, anjeun tiasa milih naon anu anjeun gaduh di bumi.
  • Dina pipi ku cet bodas abdi badé masihan titik-titik hérang ngagunakeun iteuk.

santa-claus-ornament-5

  • Abdi ngan ukur nyésa nyieun liang kana topi dimana abdi badé kamana nempatkeun tukang pipa Warna pérak pulas meh ngagulung sahingga tiasa gampang ditempatkeun dimana waé sapertos tangkal, panto atanapi juru bumi anjeun.

santa-claus-ornament-6

Sareng voila, kami parantos bérés ngahias Santa Claus urang, kuring miharep anjeun resep. Pendak deui dina ideu salajengna. Aduh.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.