Set hoops pikeun barudak

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna hayu urang tingali kumaha ngadamel gim hoop ieu sareng barudak teras nyéépkeun waktos ngahibur bersaing sareng maén salaku kulawarga.

Naha anjeun hoyong ningali kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeunana?

Bahan anu urang butuh pikeun ngadamel set cincin

  • Kardus.
  • Gulung karton tina kertas dapur atanapi dua tisu wc.
  • Lem kuat sapertos silikon panas.
  • Spidol warna atanapi jinis cet anu sanés anu tiasa dianggo dina karton.

Leungeun kana karajinan

  1. Léngkah munggaran nyaéta motong sadayana potongan dina kardus. Urang bakal peryogi sababaraha cincin, saloba anu leres-leres dipikahoyong. Urang ogé tiasa ngadamel éta dina dua atanapi tilu warna anu béda, sahingga unggal anggota kulawarga ngagaduhan anting masing-masing. Urang ogé bakal motong bunderan ageung atanapi kuadrat.

  1. Di tengah bunderan atanapi alun-alun ageung urang badé nempelkeun gulungan kertas dapur. Dina hal nganggo dua tisu wc, urang bakal lemkeun dua gulungan kanggo ngadamel anu langkung panjang, urang tiasa mungkus dina kertas supados aranjeunna tetep langkung napel. Urang bakal lemkeun gulung ku lem anu kuat sapertos silikon panas.

  1. Sakali kami ngagaduhan potongan potongan sareng lem, hayu urang mimiti ngahias. Urang tiasa cet dasar bunderan sareng gulung dina warna anu urang resep atanapi ngantepkeun henteu dicét. Saatos, sadayana tiasa ngahias anting masing-masing sakumaha aranjeunna resep. Ku cara kieu, masing-masing bakal gaduh cincin pribadi pikeun ngabédakeunana tanpa aya masalah nalika maén.
  2. Sakali urang parantos nyiapkeun buruan, éta téh waktos pikeun ngamimitian maén. Urang ngan ukur tiasa maén hiji pikeun nantang diri urang sorangan. Urang tiasa maénkeun sababaraha jalma, masing-masing ngalungkeun cincin dugi ka gulung kertasna pinuh teras diitung pikeun ningali saha anu parantos langkung seueur cincin.

Sareng siap!

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.