tangkal natal ngawangun nanas

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngadamel hiasan ieu dina bentuk tangkal Natal, ngan ngagunakeun nanas jeung cet akrilik.

Naha anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeunana?

Bahan anu urang peryogikeun pikeun ngadamel tangkal Natal urang kalayan nanas

 

  • Nanas, saloba tangkal nu rék dijieun. Anjeun tiasa ngagaleuh atanapi nyandak tina rungkun salami aranjeunna kabuka sareng henteu gaduh siki.
  • Cat akrilik héjo tina rupa-rupa warna, sareng cet tina warna-warna anu urang hoyongkeun pikeun hiasan.
  • Sikat.
  • Jar atawa sagelas cai.
  • Sikat

Leungeun kana karajinan

  1. Léngkah munggaran nyaéta bersihkeun nanas, Pikeun ieu urang tiasa nyikat aranjeunna garing atanapi nempatkeun aranjeunna dina keran, dina kasus anu terakhir urang kedah ngantepkeun aranjeunna garing sateuacan urang tiasa cet. Kami bakal milih nanas anu lempeng nalika nempatkeun dina permukaan.
  2. Urang bakal ngamimitian cet tangkal héjo, Jang ngalampahkeun ieu, henteu kedah ditutupan lengkep, sabab tangkalna ogé semu coklat sapertos warna nanas. Urang bakal cet munggaran kalayan ngiuhan héjo lajeng ku ngiuhan sejen di luhureun kahiji pikeun nyieun gradién sarta nyieun héjo final kasampak hadé.

  1. Sakali cet héjo mimiti garing urang tiasa mimitian nempatkeun bal dina tangkal. Jang ngalampahkeun ieu, éta sagampil nyokot cet ogé kalawan sikat jeung deposit dina tungtung unggal skala nanas. Urang tiasa mimitian ku warna sapertos beureum, teras teraskeun kana warna anu sanés sapertos biru sareng saterasna dugi ka rengse nempatkeun bal warna dina unggal skala.

  1. Urang bakal ngantep éta garing ogé sareng urang tiasa nempatkeun dimana urang hoyong. Pilihan séjén nyaéta nempatkeun nanas dina pot leutik anu bakal janten dasarna.

Sareng siap! Ngahias!

Mugia sing bageur sareng ngadamel tangkal nanas ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.