Teacup Tetengger

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ieu urang badé ngalakukeun ieu tetengger bentukna teacup lucu. Éta sampurna pikeun masihan kado pikeun anu resep infusions atanapi ngadamel pikeun diri urang sorangan upami urang anu resep inuman ieu.

Naha anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeunana?

Bahan anu urang peryogi pikeun ngadamel tetengger teacup urang

  • Kardus sareng / atanapi dirasa ku warna anu béda. Urang peryogi warna anu sami sareng téh, warna sanés pikeun mug, sareng hideung bodas kanggo ngajentrekeun.
  • Thread atanapi tali halus tina warna bodas.
  • Gunting sareng cutter
  • Lem iteuk sareng lem silikon panas.
  • Pananda hideung.

Leungeun kana karajinan

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu step by step dina video ieu:

  1. Kami motong potongan béda dina karton sareng / atanapi dirasakeun. Kuring parantos milih sadayana tina kardus tapi 'teh' tina dirasa janten langkung teksturna.
  2. Dina karton warna pikeun mug urang bakal ngagambar bentuk cangkir sareng motong éta. Anjeun tiasa ngantepkeun gambar dimana panon, blushes sareng sungut bakal ngagaduhan pituduh engké.
  3. Kalayan karaos coklat atanapi karton coklat urang bakal motong bujur manjang.
  4. Urang bakal motong dua bunderan hideung pikeun panon sareng sungut.
  5. Dina warna lampu dua bunderan anu leutik pisan pikeun murid panon sareng sagi opat éta kami bakal ngalipet dua kanggo ngadamel kertas kanggo kantong téh.
  6. Dina nada anu pink atanapi beureum urang bakal motong dua bunderan pikeun pipi.
  7. Sarta pamustunganana, urang motong sapotong tali atanapi utas.

  1. Kalayan sadaya potongan potongan parantos waktuna pikeun ngumpulkeunana. Mimiti Kami bakal lemkeun tali kana cangkir luhur teras nahan rasa anu ngajantenkeun tèh di luhur pikeun ngabantosan ngalereskeun langkung saé. Dina tungtung tali anu sanésna Urang bakal nempelkeun kertas kantong téh néwak tali di tengahna.
  2. Tungtungna urang nempelkeun rai tina cangkir téh kami.

Sareng siap! Kami parantos sayogi bookmark anu saé ieu.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)