Marian Monleon

Unë quhem Marian, kam studiuar dekorim dhe dizajn të brendshëm. Unë jam një person aktiv që më pëlqen të krijoj me duart e mia: pikturë, ngjitje, qepje... Më kanë pëlqyer gjithmonë punimet artizanale dhe tani i ndaj me ju në ManualidadesOn. Më pëlqen të mësoj teknika të reja dhe të eksperimentoj me materiale të ndryshme. Qëllimi im është t'ju frymëzoj dhe t'ju mësoj të bëni gjëra të bukura dhe origjinale për shtëpinë tuaj, dhuratat ose kohën tuaj të lirë. Shpresoj që të kënaqeni me projektet e mia po aq sa unë.