reklamat
Shënime për libra

Shënime për libra

Nëse ju pëlqen të lexoni dhe shënoni faqet tuaja, mund t'i bëni këta faqeshënues në formë kaktusi. Dizajni i tij është...

Kaktus me pompone

Pershendetje te gjitheve! Ne zejen e sotme do te bejme kete kaktus me pompone, eshte shume e thjeshte per tu realizuar,...