Irene Gil

Shkrimtar, redaktor dhe artizan i blogut dhe kanalit YouTube "El Taller de Ire", duke krijuar përmbajtje rreth DIY, zanateve dhe zanateve. Specializuar në mozaikë, krijimin e produkteve artizanale me këtë teknikë për dyqane dekorimi, dhe në argjilën polimer dhe brumë fleksibël, duke formuar dhe punuar për më shumë se 2 vjet për Jumping Clay.